FlexaGym... het slimme alternatief voor de zit-sta-werkplek dat echt werkt!

FlexaGym verhoogt de productiviteit van medewerkers en verlaagt tegelijkertijd de investeringskosten

Studies hebben aangetoond dat ons lichaam baat heeft bij simpelweg opstaan, spieren aanspannen en bewegen. FlexaGym combineert het beste van alle drie.

*Volgens  een onderzoek van de Engelse Loughborough University worden we van een zit-sta-bureau in ieder geval niet beter.  Staan is namelijk hartstikke vermoeiend. Volgens een onderzoek van de Amerikaanse Cornell University kost het 20 procent meer energie dan zitten en is het niet goed voor je houding. Na een tijdje aan het bureau te staan, gaan de meeste mensen leunen of hun lichaam ‘op slot zetten’. *Bron nrc.nl

Alternatief is de "bureaufiets". Om fietsend achter een bureau je werkzaamheden uit te oefenen is echter een hele opgaaf. Je lichaam is immers in beweging.

Dus als u al uw onderzoek naar kantoorinventaris heeft gedaan en besloten om zit-sta-bureaus en/of actieve bureaustoelen voor elke werknemer te kopen, lees dan eerst onderstaande informatie.

Een FlexaGym voor iedere kantoorafdeling

Met een FlexaGym binnen handbereik blijven werknemers de hele dag geconcentreerd en actief. Door het apparaat op meerdere momenten van de dag 5 minuten te gebruiken, krijgen de  spieren en hersenen extra zuurstof door een betere bloedcirculatie, wat resulteert in een verhoogde "feel fit factor" en het concentratievermogen krijgt een verkwikkende boost.

Medewerkers zullen het verschil binnen enkele minuten voelen en hun werk hervatten met verhoogde vitaliteit (fysiek en mentaal).

  • Eén FlexaGym op elke kantoorafdeling is in principe voldoende. Deze kan door meerdere personen worden gebruikt omdat hij flexibel is in zijn instellingen voor elke individuele behoefte. FlexaGym is fluisterstil, makkelijk in gebruik en veroorzaakt geen transpiratie... 😊

  • Een FlexaGym die strategisch in uw kantoren is geplaatst, is effectiever en efficiënter bij het verbeteren en behouden van de productiviteit van het personeel terwijl de investeringskosten worden verlaagd.
  • Hoe en waarom?
    • Het is niet nodig om elke werkplek te vervangen (zit-sta-bureaus, flexibele stoelen en / of sta-stoelen).
    • Geen anti-vermoeidheidsmat, voetensteun, speciale muis of muismat nodig.
    • Geen tijdverspilling meer met het aanpassen van zit-sta-bureaus of stoelen op de juiste hoogte voor flexibele / gedeelde werkplekken om aan elke individuele behoefte te voldoen.

 

Gefascineerd? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij verrassen u graag!

Don't sweat it, FlexaGym it!  Voor enthousiast, gezond, alert en productief personeel...