Demonstratie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de FlexaGym en wilt u het apparaat graag uitproberen? Dat kan! We rijden met veel plezier door het hele land om zoveel mogelijk mensen een uitgebreide demonstratie van het bewegingsapparaat te geven.

Hoe meld ik mij aan?

Al bij minimaal 5 aanmeldingen komt FlexaGym bij u langs en kunt u het apparaat zelf uitproberen. Wellicht heeft u 4 kennissen en/of vrienden die ook interesse hebben in de FlexaGym! De demonstratie kunt u bij u thuis organiseren of op een locatie naar keuze. Wij komen langs en geven u en uw gasten de gelegenheid zelf kennis te maken met de FlexaGym.

Meld u hier aan

Gewoon doen!

Vaak horen wij al binnen drie minuten van de persoon die voor het eerst achter de FlexaGym zit: “Hé, ik voel een tinteling in mijn benen!” Dit wordt veroorzaakt door de bloedsomloop die wordt geactiveerd en dat is nou precies de bedoeling van deze training. Tijdens de demonstratie zult u al snel de voordelen van de FlexaGym ervaren.

Van tevoren een indruk krijgen van het apparaat? Bekijk hier de verschillende modellen en de mogelijkheden van bijvoorbeeld het toetsenbord bij specificaties.

 

 

Demonstratie al bij 5 aanmeldingen.