Gebruikerservaring

In de afgelopen 30 jaar zijn de meeste gebruikers inventieve 50-plussers gebleken, die naast het “normale” gebruik van het apparaat nog veel meer slimme toepassingen bedacht hebben.

Bewegen tijdens uw favoriete tv-programma

Een aantal enthousiaste gebruikers vinden het een groot pluspunt dat ze tijdens het bewegen met de FlexaGym hun favoriete tv-programma kunnen kijken. Twee vliegen in één klap! Ook krijgen we regelmatig van klanten te horen dat ze hun favoriete boek lezen terwijl ze hun dagelijkse training doen.

Geen koude voeten meer voor het slapen gaan

Vaak hebben mensen last van koude voeten voor het slapen gaan. Gebruikers hebben ontdekt dat slechts 4 minuten de benen bewegen al voldoende blijkt te zijn om met warme voeten in bed te stappen.

Neem het apparaat eenvoudig mee op vakantie

Onder de gebruikers zitten een groot aantal MediGym/FlexaGym “verslaafden”. Dat juichen wij toe.
Zij nemen het apparaat mee in de auto op vakantie naar een hotel of camping. Zelfs tijdens een weekendje weg moet hun “Gym” mee. Die heeft dus nooit vakantie!

FlexaGym geeft energie

Een gebruiker stuurde ons de volgende spreuk: “Morgenstond met FlexaGym geeft mij energie waarvan ik niet wist dat die bestond”. Het is een feit dat de gebruiker meer energie krijgt, waardoor zijn of haar partner aangespoord wordt om ook het apparaat te gebruiken en dat is een goede ontwikkeling!

Gebruikers bewegen met plezier dankzij de FlexaGym.

Ontdek de vele voordelen van FlexaGym

Bent u ook benieuwd wat FlexaGym voor uw gezondheid kan betekenen? Bekijk hier de vele voordelen.

Zelf ook een slimme toepassing bedacht? Laat het ons weten.