Een stukje historie FlexaGym by MediGym

Geschiedenis

Meer dan 30 jaar geleden besloot de heer Elke Piotrowski uit Duitsland na een ongeluk van zijn vrouw een ​​apparaat te ontwikkelen waarmee ze haar armen én benen kon laten bewegen.

Later verkocht hij dit apparaat onder de naam MediGym. Nadat hij de leeftijd van 73 jaar had bereikt, verkocht de heer Piotrowski het bedrijf.

MediGym Nederland heeft sinds 2014 MediGym GmbH overgenomen.

MediGym Nederland nam het bedrijf jaren later over. We waren al geruime tijd importeur/distributeur voor de Benelux, maar sinds 2014 produceren en distribueren we voor heel Europa.

Het originele apparaat is in al die jaren nauwelijks veranderd.
Zelfs na een kleine facelift 14 jaar geleden, bleef de MediGym ongekend populair. Gedurende de laatste 2 decennia hebben duizenden exemplaren in Europa een eigenaar gevonden. Verrassend zijn nog steeds de buitengewone resultaten die het apparaat biedt aan mensen met een beperking. 

De FlexaGym is het nieuwste model uit de MediGym collectie

MediGym is trots op een grote Europese klantenkring. Veel MediGyms zijn inmiddels ouder dan 15 jaar en doen nog dagelijks hun werk. De kwaliteit "Made in Germany" wordt sinds 6 jaar geassembleerd in Nederland. 

 

Zij is al ruim 17 jaar in het bezit van een MediGym!

Duizenden tevreden klanten gingen je voor, dat zegt wel iets! Dit zijn indrukwekkende aantallen met even zoveel positieve resultaten. We willen niet overdrijven, ontdek het liever zelf en laat je verrassen...

Enige tijd geleden hebben we het allereerste exemplaar van de nieuwe FlexaGym Pro aan Mevrouw De Gravin overhandigd.

Zij overtuigde een kennis van haar om het apparaat ook te kopen. Ondertussen is hij ook "verslaafd" en wil niet meer zonder zijn FlexaGym.

Zij nam de eerste FlexaGym voor hem in ontvangst.

 

FlexaGym by MediGym..

Mevrouw De Gravin uit Almere neemt de eerste

FlexaGym van Europa in ontvangst!