Extra slimme toepassingen bedacht door 50 plussers

In de afgelopen 30 jaar zijn veel gebruikers inventieve 50-plussers gebleken, die naast het “normale” gebruik van het apparaat nog meer toepassingen hebben bedacht.

Geen koude voeten meer voor het slapen gaan

Vaak hebben mensen last van koude voeten voor het slapen gaan. Gebruikers hebben ontdekt dat slechts 4 minuten de benen laten bewegen door FlexaGym al voldoende blijkt te zijn om met warme voeten in bed te stappen.

Laten bewegen tijdens je favoriete tv-programma

Een aantal enthousiaste gebruikers vinden het een groot pluspunt dat ze tijdens het bewegen met de FlexaGym hun favoriete tv-programma kunnen kijken. Twee vliegen in één klap! Ook krijgen we regelmatig van klanten te horen dat ze hun favoriete boek lezen tijdens hun dagelijkse training.

Het apparaat gaat mee op vakantie

Onder de gebruikers zitten een groot aantal MediGym/FlexaGym “verslaafden”. Dat juichen wij toe.
Zij nemen het apparaat mee op vakantie naar een hotel of camping. Zelfs tijdens een weekendje weg moet hun “Gym” mee. Die heeft dus nooit vakantie!

FlexaGym geeft senioren extra energie

Een gebruiker stuurde ons de volgende spreuk: “Morgenstond met FlexaGym geeft mij energie waarvan ik niet wist dat die bestond”. Het feit dat de gebruiker meer energie krijgt, spoort meestal de partner aan om het apparaat ook te gebruiken en dat is een goede ontwikkeling!

Zelf ook een slimme toepassing bedacht?

Laat het ons weten.

klant zit lachend achter FlexaGym